Hatodik nap - Mi volt előbb, a chuivan, vagy a golf

Hatodik nap - Mi volt előbb, a chuivan, vagy a golf

A bázisra érkezés után rögtön ittunk, hisz az utolsó órát víz nélkül tettük meg. A GÉP-be betápláltuk a választ, Magellánt. Helyesnek bizonyult. Aztán kitettük a napra harmatos hálózsákjainkat, majd fürdés a patak vizében. Kis pihenő után a meleg ebéd színes, édes tészta volt. Aki kért, grankoval a tetején.

Kis csendes pihenő után ismét a GÉP szirénája hívott, a következő megoldásra váró feladatra. Azt kellett kideríteni, hogy a skótok találták-e fel hamarabb a golfot, vagy egy kínai játék, a chuivan (ami kísértetiesen hasonlít a golfra) volt-e hamarabb. Áthaladtunk hát az Időkapun, ahol egy kínai pár invitált minket játszani. Játszottunk. De játszottunk mást is. Liufi-van-t és Twistert is. Fél 6-ig megválaszoltuk a kérdést a GÉP-nek.

Vacsora meleg pástétom volt. Tábortűzet a Harward vezette, jó hangulatúra sikeredett. Talán az eddigi legjobbra. Eurovíziós dalfesztivál volt a téma. Kicsit korábban végződött, hogy hamarabb mehessünk pihenni. A bázisparancsnok ismét megdícsért minket a mai teljesítményünkért, kb. 17 km-t tettünk meg. A zászlót Janitor Kristóf vonta le.

Jól fog esni az alvás. Ránk fér. Bár holnap vasárnap, de az idő szűke miatt nem hagyhatunk ki napot. A GÉP újabb hibát ígért.